Wat als ik geen certificaat krijg, ook al heb ik de cursus afgerond?

Als je het certificaat nog niet hebt ontvangen, kan dat een aantal redenen hebben:

Om het certificaat te krijgen, moet je ten minste 90 % van de oefeningen doen en 50 % van de oefeningen goed hebben.

Controleer ook of je voldoende beoordelingen hebt gegeven bij elk van de te beoordelen oefeningen (oefeningen 4, 15, 23, 24 en 25) – dit is de meestal de reden waarom je geen certificaat krijgt.

Het duurt even voordat je antwoorden genoeg beoordelingen van andere deelnemers hebben. Als je oefeningen genoeg beoordelingen door andere deelnemers hebben, is het mogelijk dat een deel van je antwoorden als spam wordt beschouwd (of zeer lage scores heeft). In dat geval controleren we die antwoorden handmatig.

Beoordelingen:

De verwerking van antwoorden met vrije tekst die door andere deelnemers worden beoordeeld, neemt wat tijd in beslag omdat er voldoende beoordelingen moeten worden verricht. Verder bekijken we alle antwoorden die een score onder het gemiddelde hebben en ook dat duurt even. Om die redenen moeten sommige deelnemers redelijk lang wachten tot ze hun resultaten en certificaat krijgen.

Als je nog vragen over certificaten hebt, bekijkt onze community. Als je dan nog steeds geen antwoordt hebt, kun je contact met ons opnemen via een privébericht op der online community of een e-mail sturen naar support@elementsofai.zendesk.com.

Om de kwaliteit te waarborgen, vergt de afgifte van certificaten handmatig werk en tijd. We werken eraan het proces soepeler te maken, dus vragen we jullie wat geduld te hebben! ❤️

Iedereen die al geslaagd is: gefeliciteerd! En iedereen die nog niet zo ver is: succes!