Hoe kan ik 2 ECTS-studiepunten krijgen?

Elements of AI is een onderdeel van het universiteitsbrede vak “Artificiële Intelligentie voor iedereen” (3 studiepunten). Schrijf je in voor dit opleidingsonderdeel om je inspanning binnen Elements of AI te verzilveren.

--

alleen in Finland

Als je de cursus hebt afgerond en de studiepunten wilt laten opnemen in de studentenadministratie van de Universiteit van Helsinki, moet je je voor de cursus inschrijven aan de Open Universiteit nadat je hem hebt afgerond. De link naar het registratieformulier vind je op My profile. Alle studenten van de Universiteit van Helsinki moeten zich inschrijven via The University van Helsinki Open University om de ECTS-punten te laten registreren.

Let op!

  • Het registratieformulier voor de cursus is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.
  • Als je verkeerde gegevens invult, kunnen we je studiepunten niet registreren.
  • Er kunnen ECTS-studiepunten worden toegekend aan personen met een Fins socialezekerheidsnummer (= persoonlijk identificatienummer). Informatie over Finse persoonlijke identiteitsnummers/-codes. Internationale studenten aan de Universiteit van Helsinki kunnen zich inschrijven met hun gebruikersnaam van de Universiteit van Helsinki. De studiepunten worden uiterlijk zes weken na de registratie toegekend. Vanwege het grote aantal studenten dat de cursus volgt, kan het registratieproces niet worden versneld. Als u vragen hebt over de inschrijving aan de Open Universiteit, neem dan contact op met avoinyo-tietojenkasittelytiede@helsinki.f

Als je studiepunten voor je eigen universiteit wilt aanvragen, vind je hier de officiële cursusbeschrijving.

--